Miljø
Plantevern

Gjennom en lang sesong er det naturlig at man møter på problemer med enkelte skadegjørere. Derfor har vi et bevisst fokus på en forebyggende biologisk bekjempning av de mest vanlige skadegjørere. Dette gjør vi ved å tilføre nytteinsekter som er skadegjørernes naturlige fiender. Vårt mål er at vi hele tiden skal ha en god balanse mellom nytte- og skadegjørere.

Dette har vi lykkes veldig godt med takket være ansatte med høy kompetanse på området. En sjelden gang må vi likevel bruke kjemisk plantevern. Da bruker vi alltid midler som er skånsomme overfor våre nyttedyr slik at den biologiske balanse opprettes raskest mulig igjen.

 

 

 

Fra frø til agurk: Her har du vår lille lærebok om veien fra frø til agurk…
Oppskrifter: ”Skomaker bli ved din lest”
Vi skal holde oss til det vi kan best; nemlig produsere gode og smakfulle agurker. Se linker til noen som virkelig kan gi noen gode tips om bruk av agurker.
Miljøfokus Miljøfokus er ikke bare godt for omgivelsene vi lever i, men kan også være et viktig bidrag til en sunn økonomi.
Solbergs Gartneri AS, Krillåsveien13 N-1392 Vettre • Tlf: +47 66 76 51 50 • Fax: +47 66 76 51 55 • post@solbergs-gartneri.no